Відбір на Євро-2024. Україна завдяки голу Циганкова перемагає Мальту. ВІДЕО

21:06, 19 червня 2023
СВІТОВИЙ ФУТБОЛ

Збірна України знову не вразила хорошою грою в першому таймі

Loading...


У матчі з Мальтою Сергій Ребров вдався до ряду змін у порівнняні з поєдинком із Північною Македонією, але позитивного ефекту це не принесло.

Українська команда активно розпочала зустріч і вже на 4 хвилині. М'яч після серії відскоків потрапив до Ваната, який з меж штрафного майданчика пробив у кут воріт збірної Мальти – Бонелло свою команду врятував.

Безсилим голкіпер мальтійців був на 16 хвилині, але Ванат після прострілу Циганкова з близької відстані пробив повз ворота.

Здавалося, що українці ось-ось дотиснуть гостей, проте ситуація змінилася. Серія помилок від номінальних господарів (в основному від Миколи Матвієнка) дозволила гравцям збірної Мальти повірити в себе.

На 24 хвилині Джонс втратив супершанс, щоби відкрити рахунок у зустрічі. Нападник Ноттс Каунті після невпевненої гри Матвієнка ударом злету відправив м'яч поруч зі стійкою воріт Трубіна.

До перерви українцям вдалося забити, але порадіти підопічні Реброва не встигли – в момент удару Малинвоського Ванат знаходився в офсайді.

Другий тайм розпочався із ще однієї невдачі.

На старті другої половини гри українці зусиллями Ярмоленка, Циганкова і Степаненка (його удар рукою відбив Жан Борг) заробили пенальті. Ярмоленко з одинадцятиметрової позначки, на жаль, пробив у поперечину воріт збірної Мальти.

Ярмоленко виправився на 69 хвилині. Лідер збірної України після скидання Довбика і передачі від Буяльського на замасі прибрав все того ж Жана Борга, який збив українського півзахисника – пенальті! Цього разу одинадцятиметровий взявся пробивати Циганков – ідеальне виконання1:0 на 72 хвилині!

Loading...


Забитий м'яч дозволив українцям заспокоїтися і довести матч до такої необхідної перемоги. У вересні на команду Реброва чекає зустріч із Італією та Англією.

Читайте також: В'язниця чекає. Гравець збірної Нідерландів, який ховається на росії, отримав вирок суду

Читайте також