Вірт проти Довбика. Тренер Вереса і форвард поговорили, але справу розгляне УАФ

19:46, 19 вересня 2022
ФУТБОЛ УКРАЇНИ

Слова головного тренера Вереса Юрія Вірта із закликом до насильства у матчі рівнян з Дніпром-1 (який дніпряни виграли 2:0) стали приводом для УАФ розібрати інцидент. За повідомленням Footboom, Комітет з етики та чесної гри УАФ на найближчому засіданні розгляне висловлювання фахівця і винесе їм правову оцінку. Момент потрапив на відео:


Сам Вірт повідомив, що уже мав розмову з Артемом Довбиком:

Зателефонував Артему, поспілкувалися добре, як давні товариші. Порозумілися. Пояснив, що ні йому, ні будь-якому іншому гравцеві ніколи не бажав поганого, а тим більше жодного разу не налаштувував своїх гравців діяти брудно та жорстоко проти суперників. Напроти, з повагою ставлюся до професії футболіста, бо сам колись грав. Насамкінець побажав Артемові яскравої та результативної гри за Дніпро-1 і збірну України. Нехай забиває якнайбільше. Довбик, у свою чергу, пообіцяв передати моїй донці Софії футболку зі своїм ім'ям і номером. На цій позитивній ноті поклали слухавки.

Далі утримуватимуся від будь-яких емоційних висловлювань як публічно, так у командній зоні. Ми, представники футбольного світу, маємо поважати один одного.

Читайте також: Гідний наступник Луческу. Журналіст назвав, хто може очолити Динамо після румуна

Читайте також