Все можуть королі. Реал перемагає Шахтар у Лізі чемпіонів. ВІДЕО

23:59, 05 жовтня 2022
СВІТОВИЙ ФУТБОЛ

Мадридський Реал із перших хвилин домашнього поєдинку з Шахтарем заволодів ігровою ініціативою. Господарі впевнено пішли вперед і вже на 13 хвилині це принесло успіх. Родріго скористався відскоком м'яча від Степаненка і з лінії штрафного майданчика пробив у кут воріт Трубіна – 1:0.

Loading...


На куражі господарі продовжили тиснути і на 28 хвилині це дало результат. Фантастичну комбінацію розіграли Родріго, Бензема та Вінісіус Жуніор. Останній своїм влучним ударом не залишив шансів голкіперу української команди – 2:0.

Photo by Getty Images

Другий гол розслабив підопічних Анчелотті, які почали транжирити одну нагоду за іншою. Бензема і Вінісіус могли відзначитися декілька разів кожен (!), але не погоджувався з цим Анатолій Трубін. Молодий воротар Шахтаря неодноразово рятував свою команду, продемонструвавши неабияку реакцію.

Підопічні Йовічевича покарали мадридців за таке марнотратство на 39 хвилині. Михайличенко навісив на ніким не прикритого Зубкова, який ударом злету поцілив точно у кут воріт Луніна2:1!

Другий тайм розпочався з атак Реала і супершансу Мудрика! Вінгер Шахтаря отримав пас за спину Карвахалю, увімкнув швидкість, на якій увірвався до штрафного майданчика господарів і в боротьбі з оборонцями мадридців пробив – Лунін вчасно скоротив відстань до м'яча і врятував свою команду.

Шахтар пристосувався до спроб господарів (захист став грати надійніше, а Трубін продовжував засмучувати Бензема та Вінісіуса). Мінімальний відрив у рахунку дозволив гостям сподіватися на шанс зрівняти рахунок. І така нагода у Гірників була. М'яч після подачі з флангу летів під удар Коноплі, який, на жаль, з меж штрафного майданчика Реала не зумів пробити як слід по воротах Луніна.

Реал міг на останніх хвилинах забити ще, але м'яч після удару Асенсіо зачепив Джурасека і полетів у стійку воріт Трубіна.

Реал мінімально перемагає Шахтар і без очкових втрат продовжує очолювати групу F.

Читайте також: Космічна сума! Відомо, скільки коштуватиме Реалу трансфер Голанда з Ман Сіті

Читайте також