Втомлені Селтіком. Шахтар втрачає очки у битві з Олександрією

20:33, 29 жовтня 2022
ФУТБОЛ УКРАЇНИ

Після нічиєї у Глазго Шахтар грав номінально домашній матч з Олександрією на Арені Львів і зустріч тривала майже три з половиною години. У двобої 10 туру УПЛ гості завдяки голу Цурікова вже на 5-тій хвилині вигравали 1:0, поки на 40-ій хвилині зустріч не перервала повітряна тривога. Більше години команди провели у сховищі, а щойно відновивши матч, гірники зрівняли рахунок зусиллями Михайличенка. Голи можна переглянути тут.

Loading...

Чергова коротка перерва розпалила емоції Лукаса Тейлора, який на 57-ій хвилині заробив другу жовту і залишив команду Йовічевича у меншості. Попри це, неймовірний Мудрик вивів Шахтар уперед під завісу гри. Здавалося, ось-ось кінець матчу, 82-га хвилина, але деморалізувати Олександрію Шахтар не зміг. Демченко чудово відповів з кутового, хитро прибравши автора першого гола гірників і пробивши у дальній кут воріт Трубіна. Підсумкові 2:2 - і це друга втрата очок Шахтарем нинішнього сезону в УПЛ.

Фото ФК Олександрія

Команда Ігоря Йовічевича продовжує обіймати другу сходинку турнірної таблиці - 8 матчів, 20 очок. Олександрія йде на четвертому місці - 8 поєдиинків, 17 очок.

Читайте також:  Кубок України цього сезону таки буде?! Назвали плани та умови проведення

Читайте також