Виступав за Лаціо — тепер у Карпатах. Цікавий трансфер львів’ян

11:56, 25 червня 2019

Львівські Карпати продовжують укомплектовувати команду під новий сезон. Леви підписали хорватського центрального захисника.

Франьо Прце — вихованець хорватського Хайдука. У 18-річному віці він перейшов у Лаціо, де виступав за юнацьку команду. За дорослий склад Орлів зіграв лише 1 хвилину у 2016-му році, коли вийшов на заміну в матчі проти Торіно. Натомість, має непоганий досвід гри у Серії Б за Брешію. Минулий сезон Прце провів у кіпрській Омонії, де зіграв 17 поєдинків, у яких відзначився одним голом.

Термін дії контракту з Карпатами — 3 роки. Про вартість трансферу не повідомляється, але портал Transfermarkt оцінює хорвата у 600 тисяч євро. Прце грає в центрі захисту, але також має досвід гри на лівому фланзі оборони.

Франьо Прце у 2013-му році грав за збірну Хорватії U-17 у матчі групового етапу Євро-2013 проти збірної України. Тоді хорвати виграли в українців з рахунком 2:1. За збірну України забив Віктор Циганков. У стартовому складі також були Олександр Зінченко та Валерій Лучкевич.

Читайте також: Луїс Суарес не знає правила футболу? Дикий конфуз на Копа Америка

Читайте також