Зупинив Лейпциг! Лунін врятував перемогу для Реала в матчі Ліги чемпіонів. ВІДЕО

23:53, 13 лютого 2024
СВІТОВИЙ ФУТБОЛ

Реал у першому матчі 1/8 фіналу Ліги чемпіонів на виїзді грав із Лейпцигом. У воротах Королівського клубу знову вийшов Андрій Лунін.

На 2-й хвилині гравці Лейпцига зуміли відправити м'яч у ворота Реала, але після перегляду VAR цей гол не зарахували (гравець німецького клубу, який перебував у офсайді заважав Луніну).

Loading...


Уже на 10-й хвилині український голкіпер врятував вершкових. Шешко після розрізної передачі виходив фактично віч-на-віч із Луніним, але воротар Реала відбив удар нападника Лейпцига.

Згодом українець парирував потужний постріл Генрікса з дальньої відстані. Загалом перший тайм Лунін провів на високому рівні, він впевнено діяв на виходах та при кутових.

Реал за 45 хвилин мав обмаль моментів – підопічні Анчелотті лише двічі пробили у площину воріт до перерви.

Але вже на 48-й хвилині мадридці вийшли вперед завдяки індивідуальним діям Браїма Діаса. Іспанець продерся повз трьох гравців Лейпцига, увійшов до штрафного майданчика і закрутив м'яч у дальній кут воріт – 0:1.

Loading...


На 51-й хвилині Лунін знову врятував Реал. Спочатку голкіпер парирував удар Ольмо з меж штрафної зони, а потім заблокував добивання від Шешко.

На 71-й хвилині кіпер мадридців відбив дальній удар від Ольмо, а вже за хвилину ледь не забив Вінісіус. Бразилець накрутив захисників у штрафному майданчику і покотив м’яч у дальній кут, але влучив у стійку.

На 81-й хвилині Шешко вийшов сам-на-сам із Луніним, але голкіпер виграв цю дуель, парирувавши удар форварда Лейпцига. На 84-й хвилині Лунін дістав м’яч з-під поперечки після удару Хайдара.

Тож, Реал завдяки забитому м'ячу Діаса та фантастичній грі Луніна перемагає Лейпциг із рахунком 1:0.

Читайте також: Почеттіно завадив мрії Мудрика?! Тренер Челсі ухвалив важливе рішення щодо українця

Читайте також