Яремчук: перший виклик в збірну – травма

11:02, 12 березня 2018

Роман Яремчук отримав травму напередодні товариських матчів національної збірної України. Українець достроково залишив поле у грі проти Генка. Вже на 24-й хвилині Яремчук був замінений. В підсумку вже без Романа його Гент переміг команду ще одного українця – Малиновського із рахунком 2:1 і зміцнив своє положення в турнірній таблиці. В активі команди Яремчука 50 очок і комфортна 4-та позиція.

Щодо травми Романа, то про точні терміни його відновлення стане відомо лише після детального обстеження. За попередніми прогнозами бельгійських ЗМІ в українця потенційний надрив підколінного сухожилка. Якщо діагноз отримає підтвердження, то процес відновлення може зайняти близько 6 тижнів. Сам Яремчук ситуацію із своєю травмою прокоментував так:

На двадцятій хвилині хотів зробити ривок і відчув, що задню смикнув. Легкий хлопок в задній поверхні. Завтра буду МРТ проходити і подивимось. Зараз не можу нічого сказати, але відчуваю, що не дуже добре. Різкий біль, не знаю як сказати, в мене вперше таке. Це футбол, що тут поробиш.

Згодом, як стало відомо FootballHub, обстеження виявило у Романа надрив задньої поверхні стегна. На відновлення і повернення на поле Яремчуку знадобиться три тижні. Таким чином участь нападника в товариських матчах збірної України проти Саудівської Аравії та Японії стає неможливою.

Читайте також