ЄВРОФУТБОЛ. Скандал Петряка, маска Харатіна та майбутнє Зінченка

16:52, 06 травня 2019

Ось і під’їхав свіженький випуск ЄВРОФУТБОЛу! Для відданих футболхаберів Роман Куплевацький зібрав усі найцікавіші новини про українських легіонерів.  Це – особливий супергеройський випуск європейського футболу. Поїхали!

Петряк – у центрі скандалу, Шахов з ПАОКом установив унікальний рекорд, Малиновський, як завжди на рівні і перспективи Зінченка в Манчестер Сіті. 

Footballhub був на вирішальному матчі Ференцвароша у чемпіонаті кілька тижнів тому. Ви вже бачили цей м’яч Ігоря Харатіна у ворота Мол-Віді. Тоді українець грав у захисній масці, яка надавала йому супегеройський вигляд і лякала суперників. Про життя в Угорщині, долю маски і стосунки з Сергієм Ребровим.

Гол присвятив дівчині. Вона чекала, мабуть, більше, ніж я. Маска виявилася фартова. Коли ми вилетіли з єврокубків, мене зателефонували з Ференцвароша і якось пішло. Тепер я тут. Я дуже радий. Була нелегко. Вернидуб хай каже, чи він мене хотів відпускати.

Угорський журналіст Ірон Буда розповів останні подробиці трансферу Петряка. Ференцварош не міг викупити контракт Петряка у Шахтаря. Адже Шахтар хотів 2 млн євро. А Ференцварош міг запропонувати лише 1 млн з відсотком від подальшого перепродажу. Але гендиректор Ференцвароша запевнив, що все було домовлено з Шахтарем. А от Петряк сам захотів перейти в МОЛ-Віді. Мовляв, там була вдвічі більша зарплатня. Агент Петряка Іван Піроженко поскаржився, що увесь рік у Ференцвароші нічого не робили, щоб викупити контракт. Ще й на позицію Петряка взяли двох футболістів. Лище одна людина хотіла бачити Петряка в Ференцвароші – головний тренер Сергій Ребров.

Руслан Малиновський хлопець простий: виходить на матч чемпіонату й одразу робить результативну дію. У останніх 5 поєдинках українець забив 4 м’ячі і віддав 2 асисти. Чим не супергерой Бельгійської ліги?! Цього разу постраждав Антверпен, якому Малиновський забив із пенальті. Суперники у Бельгії вже не знають, що робити з магічною лівою ногою українця.

Постійна праця, віра в себе і витримка – ось надздібності супергероя Олександра Зінченка. Він змусив себе поважати в Англії, пройшов шлях від гравця, якого вважали агентським проектом до основного футболіста Манчестер Сіті. Британське видання Goal. com повідомило, що Зінченко погодив з клубом новий контракт на покращених для себе умовах.

Якщо ви ненароком проґавили попередній випуск ЄВРОФУТБОЛа, його можна подивитися тут.

Читайте також