Їм немає альтернативи у команді Реброва! Назвали найкращих гравців збірної України

12:25, 17 жовтня 2024
ФУТБОЛ УКРАЇНИ

Футболісти демонструють дуже солідний рівень гри.

Колишній нападник Шахтаря та збірної України Сергій Нагорняк вважає Анатолія Трубіна, Андрія Луніна та Іллю Забарного найкращими гравцями команди Реброва.

Фото: Getty imagesМоя думка, що в нас воротарську позицію закрито на десятиліття. У нас є два воротарі, які грають за Бенфіку та Реал. І вони конкуруватимуть за місце у рамці. На сьогодні Трубін у рамці надає команді впевненості та спокою. А щодо Забарного я давно казав, що йому альтернативи немає. Є лише одне питання – хто з ним у парі гратиме. Забарний виграє всю боротьбу та починає атаки. Він виграє майже всю верхову боротьбу. Сьогодні позиція, на якій грає Забарний, у нас закрита на десятиліття. Мені здається, він надовго у збірній. Головне, щоби травм у нього не було. А загалом він показує гарну, солідну гру.

Не просто так пишуть, що Забарним топові клуби цікавляться. Я думаю, що у Борнмуті він не затримається. Так, він підписав новий контракт з «вишнями». Зрозуміло, що в Англії просто так це не робитимуть. Такі контракти підписують, щоб перепродати футболіста дорожче, – сказав Нагорняк в інтерв'ю Sport.ua.

Читайте також: Трансферна бомба наближається! Реал взимку забере зірку Ліверпуля

Читайте також