Зараз все зрозумів. Ексдинамівець розповів про ставлення росіян до українців

14:34, 22 лютого 2023
ФУТБОЛ УКРАЇНИ

Українець пограв на росії після окупації Криму, але лише зараз зрозумів справжнє ставлення росіян до українців. Про це Денис Скепський розповів в інтерв'ю Українському футболу:

Чому залишився грати на росії після 2014 року? – Не знаю, тоді я ще навіть не задумувався про це. У росії тоді нормально ставилися до українців, я їздив на машині з українськими номерами у москві. Тоді ще ніхто не розумів, що відбувається, і ніхто не думав, що ми доживемося до такого, як зараз. Крим забрали без пострілів, а військові дії почалися вже на Донбасі. Не сильно тоді це все сприймалося, як зараз, якщо чесно.

фото з соцмереж

Чи шкодую, що пограв на росії? – Чесно кажучи, ні. Я не думав, що вони насправді ставляться з такою злістю до мене. Вже потім зрозумів, що це були не жарти, а їхнє справжнє ставлення. Коли ми спілкувалися з партнерами по команді, вони жартома могли сказати “хохол”, але ж у жартівливій розмові, без якоїсь агресії. Ну, я й казав: "Якщо ми хохли, то ви ‒ кацапи, а білоруси ‒ бульбаші". Так прийнято було називати наші народи. Я тільки зараз почав розуміти, наскільки там люди ненавидять українців. Я відчував, що вони ставляться до мене, як до представника нижчої раси.

На росії з 2014 року Скепський встиг пограти за московське Торпедо і Сахалін.

Читайте також: Український чемпіон світу поїхав у другу лігу Швеції

Читайте також