Завершили груповий етап перемогою! Збірна України U-21 розбирається з Вірменією. ВІДЕО

19:52, 12 червня 2022
СВІТОВИЙ ФУТБОЛ

У заключному матчі в групі Н збірна України U-21 на виїзді грала з Вірменією.

Цей матч абсолютно нічого не вирішував з точки зору турнірної таблиці. Україна уже точно займала другу сходинку і це гарантувало команді Руслана Ротаня місце у плей-оф кваліфікації, де українці і боротимуться за путівку за Євро-2023. Для Вірменії цей поєдинок теж не мав ніякої турнірної мотивації – команда уже точно стала останньою і не мала жодних шансів навіть вийти на передостаннє місце.

У цій зустрічі Руслан Ротань зробив певну ротацію і дав зіграти тим, хто мав менше ігрової практики.

Loading...

У першому таймі команди грали доволі обережно і створили обмаль моментів. У середині першого тайму вірмени забили з положення поза грою і тому рефері взяття воріт не зарахував. 


В українців же можна згадати удар Желізка з-за меж штрафного майданчика, коли м’яч пройшов у декількох сантиметрах поруч зі стійкою. 


На перерву команди пішли за рахунку 0:0.

Але вже на старті другої половини зустрічі збірна України повела у рахунку. На 50-й хвилині Кулієв після подачі з кутового виграв повітря у штрафній зоні суперника і пробив головою точно під стійку – 0:1.


На 68-й хвилині українці подвоїли перевагу. Після чудової комбінації Вівчаренко увірвався до штрафного майданчика і потужно пробив у ближню дев’ятку – 0:2.


Більше обом командам не вдалося забити. Тож, перемога з рахунком 2:0 і збірна України з 23-ма пунктами завершує груповий етап на другому місці. Тепер наша команда чекатиме на жеребкування плей-оф раунду, яке відбудеться 21-го червня.

Читайте також: Гарні новини перед Ірландією. Збірна України отримала підсилення на матч Ліги націй

Читайте також