Жахіття перед Лігою Європи. Маріуполь cкористався з пекельних помилок Зорі

17:55, 13 вересня 2020
ФУТБОЛ УКРАЇНИ

Невдахи першого туру УПЛ зіграли у Запоріжжі.

Тур номер один в УПЛ став невдалим і для Зорі, яка поступилася Десні в Чернігові, і для Маріуполя, який був розбитий в гостях в Олександрії.

Луганці скористалися паузою на матчі збірних і підсилили напад досвідченим Олександром Гладким. Форвард навіть встиг відзначитися у товариській зустрічі з командою Володимира Шарана.

Господарі впродовж всього першого тайму більше контролювали гру, але саме азовці були ближчими до забитого м’яча в перші 45 хвилин. Зоря за цей відтинок часу створила супершанс для Громова, який після пасу від Кочергіна не зміг переграти у своїй дуелі Гальчука. А от таких за гостротою моментів Маріуполь створив одразу декілька. Спершу Сагуткін після удару головою поцілив м’ячем у стійку. Потім Горбунов не переграв Шевченка після прострілу Стасюка. І нарешті Кулаков вихід віч-на-віч з голкіпером команди Скрипника завершував ударом у дальній кут – сейв Микити Шевченка.

Другий тайм розпочався з обміну моментів. І якщо Юрченку мало трохи пощастити, щоби його прекидання Гальчука завершилося голом, то Кулаков з убивчої позиції знову не зміг пробити повз Шевченка – суперреакція голкіпера господарів.

Шевченко продовжив рятувати Зорю і надалі, але гостям все-таки вдалося пробити ексголкіпера Шахтаря. На 60 хвилині воротар господарів потягнув удар Горбунова, Кулаков з добивання промахнувся з декількох метрів. За хвилину той же Кулаков нарешті реабілітувався, коли після помилки Кочергіна прокинув поміж ніг Абу Ханні і подав на дальню стійку. Там був лише ніким не прикритий Топалов, який в один дотик пробив у порожній кут воріт господарів – 0:1.

Міг зрівняти рахунок Назарина. Ексгравець Карпат пробивав з меж штрафного майданчика після класного розіграшу від партнерів – вище воріт.

На 85 хвилині вилучення (за дві жовті картки) отримав Данило Ігнатенко. Але використати кількісну перевагу господарям поля так і не вдалося – 0:1 у підсумку!

Читайте також: Куман націлився на зірку Ліверпуля. Тренер Барселони хоче шокувати новим трансфером

Читайте також