Жертви російської пропаганди© ФІФА вилучила прапор України з символікою полку Азов на матчі ЧС

02:35, 29 листопада 2022
СВІТОВИЙ ФУТБОЛ

Український нападник Роман Зозуля на своїй сторінці в Instagram поділився історією, яка сталася під час матчу чемпіонату світу Німеччина – Іспанія.

На поєдинку вболівальники іспанців розгорнули прапор України, на якому була зображена символіка полку Азов. Та за декілька прийшли представники ФІФА і забрали прапор, бо він порушує їхні стандарти. Це ж не прапор росії на бутсах футболіста збірної Камеруну, який ФІФА дозволяє, тут же ж "інша історія".  

Loading...


FIFA – жертви російської пропаганди. Вчора під час матчу Німеччина – Іспанія іспанські вболівальники розгорнули великий прапор України з символікою нашого героїчного полку А30В. За кілька хвилин з’явилися представники FIFA і вилучили прапор, за те, що він порушує якісь там стандарти в їхніх головах і є нібито забороненим. Весь світ захоплено спостерігав за титанічним протистоянням наших захисників Маріуполя. Весь світ бачить, хто є країною-терористом і чиї військові – це окупанти, злочинці, терористи, садисти і зеки. Але у зазомбованому FIFA нічого не бачать і не чують. Сподіваюся, що УАФ і Міністерство молоді та спорту теж відреагують на таку ганебну поведінку представників FIFA, а ті одноклітинні організми, які заборонили підіймати наш прапор на трибунах – вибачаться і врешті вивчать історію питання не за кремлівськими темниками, – написав Зозуля.

Читайте також: Придбають гравця Шахтаря після ЧС у Катарі?! Президент іноземного клубу зробив заяву

Читайте також