Зінченко повернувся з перемогою! Арсенал знищив суперника в матчі АПЛ. ВІДЕО

16:31, 20 січня 2024
СВІТОВИЙ ФУТБОЛ

У 21-му турі АПЛ Арсенал вдома на Емірейтс Стедіум приймав Кристал Пелас. У стартовий склад канонірів повернувся Олександр Зінченко, який останні матчі пропустив через пошкодження.

Господарі поля досить швидко повели у рахунку. На 11-й хвилині Габріел підключився на кутовий і після навісу від Райса захисник Арсенала виграв повітря у суперника і вколотив м'яч головою у сітку воріт – 1:0.


Підопічні Мікеля Артети діяли набагато гостріше свого опонента і на 37-й хвилині вони подвоїли перевагу. Після подачі з кутового від Сака Габріел знову виборов позицію у захисника і пробив головою. Щоправда, цього разу оборонець канонірів завдав удару в голкіпера, від якого м'яч залетів у сітку воріт – 2:0. На жаль, оформити дубль Габріелу не вдалося, оскільки гол (автогол) записали на воротаря Кристал Пелас.

У другому таймі Арсенал продовжив контролювати гру і забив втретє після швидкої контратаки. Рая викинув м'яч рукою через пів поля на Жезуса, той викотив далі на Троссара, який поклав на газон захисника і пробив у кут воріт – 3:0

А вже у компенсований час господарі добили свого суперника. Дубль оформив Мартінеллі. Спочатку Нкетіа вивів на побачення з голкіпером бразильця, який пробив під стійку – 4:0.

А потім Жоржиньйо віддав на вихід віч-на-віч Мартінеллі і той, як і в першому випадку впевнено переграв воротаря – 5:0.

Кристал Пелас не зумів забити бодай один м'яч у цій зустрічі і в підсумку матч завершився перемогою Арсенала 5:0. Олександр Зінченко відіграв увесь поєдинок і отримав від відомого статистично-аналітичного порталу WhoScored солідні 8,1 бала.

Скріншот із сайту WhoScored

Читайте також: Гвардіола обрав наступника Де Брюйне? Ман Сіті доведеться заплатити шалені гроші

Читайте також