Зінченко вирішує! Асист українця приніс Арсеналу перемогу в матчі АПЛ. ВІДЕО

23:51, 05 серпня 2022
СВІТОВИЙ ФУТБОЛ

Олександр Зінченко прогнозовано вийшов у стартовому складі Арсенала у матчі першого туру АПЛ з Кристал Пелас.

Команда українця в гостьовому поєдинку з перших же хвилин показала свої зазіхання на перемогу. На 4 хвилині підопічні Артети могли виходити вперед, коли після сольного проходу та удару Жезуса захисник заблокував постріл суперника, а на добиванні Мартінеллі виявився невлучним.

Виправився 21-річний бразилець на 20 хвилині і допоміг йому у цьому Олександр Зінченко! Сака подав з кутового на українця, який головою відпасував на Мартіннелі. Той із декількох метрів переграв голкіпера Кристал Пелас – 0:1!


Пропущений м'яч розбудив хлопців Патріка Вієйра, які під завісу тайму створили пару непоганих нагод біля воріт Арсенала. В обох випадках загроза надходила від нападника команди господарів – Едуара. Першу спробу француза нейтралізував своїм сейвом Рамсдейл, а під кінець першої половини на допомогу голкіперу лондонців прийшов захисник гостей, який заблокував удар нападника Кристал Пелас. 

Другий тайм розпочався із супершанса Езе. Заха вивів свого партнера по команді віч-на-віч із Рамсдейлом, але переграти голкіпера гостей йому не вдалося.

Кристал Пелас намагався тиснути на ворота гостей, але ті вистояли і відповіли. Простріл Сака на 85 хвилині у власні ворота переправив захисник господарів Гуехі – 0:2.

Олександр Зінченко залишив поле за пару хвилин до другого забитого м'яча Арсенала. Дебют українця за лондонців в офіційному матчі вдався. Команда Артети стартує з сухої перемоги!

Читайте також: Перебили усі пропозиції! 4-разовий чемпіон Франції дає великі гроші за Мудрика

Читайте також