Зміна вектора. Шахтар поверне аж чотирьох гравців збірної України?

10:16, 25 червня 2022
ФУТБОЛ УКРАЇНИ

Ігор Циганик в ефірі програми Циганик LIVE розповів про трансферні плани Шахтаря. За його словами, гірники зосередяться на українських футболістах.


Шахтарю, швидше за все, доведеться грати без легіонерів. Наскільки мені відомо, зараз гірники намагаються контактувати з різними українськими футболістами, особливо перспективними. 

Наприклад, Шахтар цікавився, чи можна придбати у Руха півзахисників Марка Сапугу та Олексія Сича, двох дуже талановитих футболістів. Однак ту ціну, яку поставив Рух, Шахтар не готовий платити. І взагалі, витрачати зараз серйозні гроші гірники наміру не мають. 

Я думаю, що буде повернення Сікана з оренди. Цілком можливий переїзд Коваленка. Він є вихованцем клубу, а це дуже важливо. Це футболіст досвідчений. 

Ну і планують повертати Зубкова. Сікан, В'юнник, Зубков (а там є опція, за якою Шахтар за певну суму грошей може його повернути), Піхальонок можуть повернутися до Шахтаря. Щоправда, за останнього треба виплатити реально велику суму і я не думаю, що Шахтар витрачатиме такі гроші зараз.

Нагадаємо, Сікан, Коваленко, Піхальонок та Зубков є гравцями збірної України.

Читайте також: Грав за Динамо, а тепер стане суперником у ЛЧ? Фенербахче цікавиться гравцем збірної України

Читайте також