Знову розгромили суперника! Динамо впевнено розбирається із Зорею. ВІДЕО

17:27, 04 квітня 2024
ФУТБОЛ УКРАЇНИ

У четвер, 4 квітня, відбувся перенесений поєдинок 6-го туру УПЛ між київським Динамо та луганською Зорею.

Дуже динамічно стартувала зустріч. Підопічні Шовковського вже на 7-й хвилині забили швидкий м’яч. Ванат легко розібрався із захисниками Зорі та віддав на Шапаренка, який відпасував на Андрієвського і півзахисник пробив низом у кут воріт – 1:0.


Після пропущеного голу луганчани активізувалися і створили чимало проблем для Бущана та захисту киян. Спочатку Бутко перевірив на міцність голкіпера Динамо, а потім Бугай намагався загострити гру, але це не дало бажаного результату.

На 22-й хвилині Кабаєв подвоїв перевагу киян. Півзахисник дуже потужно вразив ворота суперника з дальньої дистанції – 2:0!

Динамівці завершили тайм володіючи ініціативою, і до перерви рахунок залишився незмінним.

Дещо знизився темп гри у другій половині матчу, у порівнянні з першим таймом. Кияни спокійно контролювали хід подій на полі, хоча Зоря час від часу також створювала перспективні моменти.

На 67-й хвилині Динамо довело рахунок до розгромного. Бражко головою переправив м'яч у сітку воріт після передачі від Ярмоленка – 3:0

Забивати ще могли підопічні Шовковського. Беніто віддав пас з правого флангу на Діалло, який сильно пробив, але м'яч влучив у сітку.

У підсумку, поєдинок завершився перемогою Динамо – 3:0

Нагадаємо, у минулому матчі кияни розгромили Ворсклу з рахунком 5:1.

Читайте також: Хотів виступати за збірну України! МЮ націлився на трансфер гравця клубу АПЛ

Читайте також