Звільнили по електронній пошті! Ексгравець Барселони розповів, як його викинули з каталонського клубу

20:19, 24 липня 2021
СВІТОВИЙ ФУТБОЛ

Колишній півзахисник Барселони поділився шокуючими деталями звільнення

Ексгравець каталонського клубу Матеус Фернандес в інтерв’ю Globo Esporte розповів, як з ним в односторонньому порядку розірвали контракт по електронній пошті:

Я не знав, що це станеться, і коли я отримав повідомлення по електронній пошті, то не повірив. Незадовго до цього один із працівників клубу уточнив у мене, чи не змінилася моя адреса електронної пошти, а потім я отримав цей лист.

Я не зрозумів, що це таке, перенаправив його агенту і юристу. Вони сказали, що це повідомлення про розірвання контракту.

За деякий час це все виявилося в пресі. Але зі мною ніхто з клубу не говорив, не було нічого. Зі мною навіть по телефону не попрощалися.

Я не знаю, що в Барселоні відбувається, справа виявилася дуже дивною. Одного хлопця вигнали по телефону, тепер – по електронній пошті. Але ж зателефонувати і поговорити – це ж неважко. Сказати, що ми на тебе не розраховуємо. У будь-якій професії це можливо, але треба ж обговорити. Думаю, це дуже непрофесійний підхід

Нещодавно Marca повідомляла, що гравець збирається подати позов до суду на Барселону, оскільки вважає, що з ним вчинили несправедливо. Футболіст вимагає, щоби йому виплатили зарплатню, яку він мав отримати за контрактом, розрахованим до 2024-го року.

Нагадаємо, Барселона підписала Матеуса Фернандеса взимку 2020-го року. Він так і не був представлений каталонським клубом і зіграв лише 17 хвилин за блаугранас у матчі Ліги чемпіонів із київським Динамо, в якому іспанський клуб переміг з рахунком 4:0.

Читайте також: Челсі дасть більше 100 мільйонів євро? Італійський гранд назвав ціну на суперфорварда

Читайте також