Звірі та злочинці. Українські вболівальники постраждали від неадекватних іноземців

09:20, 23 жовтня 2021
СВІТОВИЙ ФУТБОЛ

Жалюгідна поведінка болгарських представників

Виїзний матч Зорі з ЦСКА Софія запам'ятається українським вболівальникам не лише шедевральним голом Саядманеша та агресивною і неврівноваженою поведінкою гравців болгарського клубу, а й жалюгідною організацією поєдинку.

Уболівальники луганського клубу на сторінці фанатів у мережі Instagram розповіли про нікчемну поведінку фанатів, стюардів та місцевої поліції в Софії:

!! ️ Дуже негарна історія трапилася вчора з нашим уболівальником, який був на матчі в Болгарії разом зі своєю дівчиною. Вони без проблем зайшли на сектор, з собою у них були шалик Зорі і прапор України. Спочатку все було гаразд, але як тільки наш уболівальник почав кричати "Зоря", вболівальники ЦСКА почали кидати в нього запальнички та каміння. Стадіон не відповідає вимогам безпеки, можна легко відламати камінь мало не з будь-якої частини арени. Стюарди не звертали на це уваги, а стюард, який стояв внизу, намагався зняти прапор України. Після гола у хлопця стали кидати ще більше каміння, вболівальники ЦСКА намагалися перелізти через паркан, щоби потрапити на наш сектор. Стюарди почали виганяти українського вболівальника зі стадіону, а не намагалися заспокоїти своїх фанатів. Після відмови піти, почали його бити, а дівчину, яка була з ним, силою винесли зі стадіону. Наш уболівальник сказав, що викличе поліцію, і що він має право додивитися матч, оскільки нічого не порушував і поводився адекватно. Після матчу підійшла поліція, яка вивела його зі стадіону. Коли вони його вели по сходах, він отримав удар по голові ззаду і впав зі сходів. Нагадаємо, йшов він з поліцією, поруч більше нікого не було. Потім хлопця обшукали, дістали картку готелю, подивилися і повернули назад. Поліція заштовхала хлопця з дівчиною в таксі зі словами: «Fast go away!» Не зрозуміло, навіщо взагалі саджали, готель знаходиться поруч зі стадіоном. Після всього цього стюарди дали інформацію ультрас ЦСКА про те, де розмістилися наші вболівальники. Тож їм довелося терміново міняти готель. Зараз вболівальники Зорі перебувають у безпеці. Дуже хотілося б, щоб цю історію просто так не залишили і покарали болгарський клуб.

P.S. Окремо хотілося би побажати здоров'я і висловити величезну повагу нашим уболівальникам 🏁👏👏👏


Сподіваємося, що відповідні служби в УЄФА відреагують на звірство, яке трапилося на цьому матчі, і болгарський клуб отримає покарання.

Читайте також: Його не зупинити! Український легіонер знову забиває у Європі. ВІДЕО

Читайте також