Зворушливе прощання Петряка з Ференцварошем

18:01, 30 червня 2019

Іван Петряк на своїй сторінці в Інстаграм написав зворушливий пост, у якому попрощався із колишнім клубом Ференцварош. Нагадаємо, вінгер Ференцвароша перейшов до головного конкурента Орлів у чемпіонаті Угорщини МОЛ Віді. Чим викликав хвилю ненависті з боку фанів Ференцвароша.

Любі фани, я мав достатньо часу, щоб подумати, перед тим, як писати цього прощального листа. Це завжди нелегко робити, але в моєму випадку – це легко, бо я пишу щиро від серця.

У футболі все відбувається дуже швидко, особливо коли ти цього не очікуєш. Так було у червні 2018-го, коли я приїхав до Фраді як гравець.  Так було й останні два місяці. Перш ніж почати нову кар’єрну пригоду, я відчуваю необхідність попрощатися і подякувати всім у Ференцвароші. 

Президенту, Сергію Реброву, медичному персоналу, Оросу Палу, Томашу Хойнолу, директорам, співробітникам і моїм партнерам, разом з якими ми щоразу билися на футбольному полі. Загалом я вдячний усім у клубі!

Ми розділили, хай хоч і короткий, але важливий період життя. Я вірив в інший кінець цієї історії, але це життя. І воно триває… Це складно, коли зростаєш та удосконалюєшся з цими хлопцями, розумієш їх. Я вже неодноразово казав і повторю це ще раз: я переконаний, що цей рік з Орлами я ніколи в житті не забуду.

Це був рік, коли я побачив, що вболівальники Фраді особливі, унікальні, зрілі, такі, що будуть критикувати. Вболівальники Фраді здатні зрозуміти ситуацію і перетворити свою пристрасть на позитивну енергію для команди.

Вітання Фраді, який із самого початку моєї кар’єри тут привітав мене теплими обіймами. Щиро дякую усім прихильникам і фанам цього великого клубу, який назавжди стане частиною мого життя. 

З любов’ю, Іван Петряк. 

Читайте також