Аллегрі в Шахтарі? В Італії скептично оцінюють такий варіант. ЕКСКЛЮЗИВ

10:20, 09 березня 2021
ФУТБОЛ УКРАЇНИ

Фахівець активно шукає собі нове місце роботи

За інформацією деяких ЗМІ, донецький Шахтар розглядає можливість запрошення на посаду головного тренера 53-річного Массіміліано Аллегрі на заміну Луїшу Каштру.

Екстренер Ювентуса та Мілана без роботи з літа 2019 року. Зараз представники Аллегрі активно шукають спеціалістові клуб з амбіціями. За останніми даними, кандидатуру італійця розглядають мадридський Реал, Марсель та Рома.

Екслюзивно для FootballHub інформацію про ймовірний інтерес Шахтаря до Аллегрі прокоментував футбольний скаут Алекс Великих, який нині працює селекціонером в італійському Кальярі:

Аллегрі шукає новий клуб. Його агент зараз активний. Вважаю його прихід у Шахтар неможливим, але агент може використати це для тиску в перемовинах з іншими клубами. Не виключаю Рому.

Чи агентські ігри це? Думаю, так. Хоча Шахтар добре знають та поважають у Європі, але український чемпіонат навряд чи зацікавить італійського спеціаліста, – підсумував Великих

Массіміліано Аллегрі/Getty Images

Нагадаємо, в трьох останніх матчах Шахтар здобув лише одну перемогу (над Олімпіком) та двічі програв (Зорі в УПЛ та Агробізнесу в Кубку).

Серед трьох останніх тренерів Шахтаря Луїш Каштру має найнижчий показник середньої кількості набраних очок за матч (2,07). Показник Мірчі Луческу – 2,2, Паулу Фонсеки – 2,37.

Читайте також: Чи звільнять Каштру посеред сезону? Ігор Циганик оцінив майбутнє головного тренера Шахтаря

Читайте також