Асист Циганкова не допоміг. Жирона програє у Ла Лізі і прощається з мрією про єврокубки. ВІДЕО

21:33, 04 червня 2023
СВІТОВИЙ ФУТБОЛ

В останньому турі Ла Ліги Жирона з Віктором Циганковим грала на виїзді з Осасуною. На кону була путівка до Ліги конференцій.

У першому таймі жодна з команд не зуміла забити, хоч Циганков мав непогану нагоду. Українець увірвався до штрафного майданчика суперника і пробив у ближній кут –  голкіпер відбив на кутовий.

Loading...


Утім, старт другої половини зустрічі обернувся справжньою катастрофою для Жирони. Підопічні Мічела за 3 хвилини зловили дві контратаки і пропустили. Дублем відзначився Будімір. Спочатку, на 52-й хвилині, нападник замкнув простріл з лівого флангу від Бархи, а потім, на 55-й хвилині, форвард по повній скористався передачею Монкайоли і з близької відстані прошив голкіпера – 2:0.

Жирона, якій у цій зустрічі потрібна була тільки перемога, зуміла відквитати один гол на 75-й хвилині. Циганков виконав навіс до штрафного майданчика Осасуни і Рейньєр головою пробив під поперечку – 2:1.

На жаль, на більше каталонці не спромоглися. Тож, Жирона поступається 1:2 у матчі з Осасуною і прощається з мріями про єврокубки, як мінімум ще на один сезон. Натомість, Осасуна відправляється у Лігу конференцій.

Читайте також: Клуб ТОПліги, де грає українець, став у чергу за Довбиком! Вогняний інсайд від Циганика. ВІДЕО

Читайте також