Аталанта залишиться без лідера. Малиновський втратить цінного одноклубника вже взимку

13:46, 31 грудня 2020
ТРАНСФЕРИ

Колектив перш за все!

Півзахисник Аталанти Алехандро Гомес має змінити клуб вже найближчого трансферного вікна. Про це повідомляє Corriere della Sera.

Алехандро Гомес/Getty Images

Футболіст погодив умови особистого контракту з міланським Інтером. Нерадзуррі пропонують йому угоду до 2023 року з тією самою зарплатнею, яку гравець отримує в Бергамо – 2,5 мільйона євро на рік.

Чинний контракт Гомеса з Аталантою розрахований до 2022 року і боси клубу вимагають за трансфер аргентинця 15 мільйонів євро. Втім Інтер хоче домовитися про зменшення ціни.

Алехандро Гомес і Джан П’єро Гасперіні / Getty Images

Нагадаємо, причиною потенційного відходу Гомеса з Аталанти став конфлікт футболіста з наставником Джан П’єро Гасперіні. В цій ситуації керівництво клубу стало на бік головного тренера. Нещодавно президент Аталанти Антоніо Перкассі дав свою оцінку ситуації:

Гомес? Ми вже достатньо сказали з цього приводу. Тема закрита – все завершено. Гасперіні назавжди. Річ не тільки в ньому. Вся структура клубу дає відмінні результати

Відхід Гомеса з команди змусить тренерський і селекційний штаби бергамасків ретельніше шукати заміну півзахисникові. Одним із варіантів є Віктор Коваленко, який вже в січні може опинитися на Апеннінах.

Читайте також: На Малиновського також чекає трансфер? Відомі європейські клуби поборються за гравця збірної України

Читайте також