Барселона вигадала схему, як отримати ТОП-форварда. Не обійдеться без допомоги Ман Сіті

14:40, 27 травня 2020
ТРАНСФЕРИ

Каталонський клуб все ще може отримати нападника, якого намагається підписати вже не перший місяць.

Барселона мріє мати у своєму складі нападника Інтера Лаутаро Мартінеса. Однак, проблемою є клаусула футболіста, яка становить 111 млн. євро. Каталонці навіть намагалися обміняти одразу 5-х гравців, аби отримати 22-річного аргентинця. Але Інтеру не були потрібні запропоновані футболісти. Водночас, як повідомляє Corrielle dello Sport, міланський клуб хоче отримати за Мартінеса двох футболістів: Тімо Вернера, який і має замінити аргентинського нападника, та Жоау Канселу. І іспанський клуб збирається це використати.

Як інформувалося раніше, Барселона веде перемовини з Манчестер Сіті щодо трансферу Канселу. Клуби майже домовилися про обмін: за 26-річного португальця каталонці віддають Нельсона Семеду, у послугах якого зацікавлений Гвардіола.

Отже, Барселона отримує Канселу і віддає його до Інтера, але що ж з Тімо Вернером? Як вказує Sport.es, тут каталонцям все ж доведеться витратитися. Вони повинні будуть заплатити Нероадзуррі додатково щонайменше 50 млн. євро, адже саме такою є трансферна вартість Вернера, що показує суперфутбол у РБ Лейпциг.

Читайте також: Динамо — Олімпік. Цитаїшвілі — ТОП. Все довів Михайличенку? та Ньюкасл розкидається грошима! Клуб готує шалену суму за найбільший провал Барселони

Читайте також