Чемпіонат світу стартував поразкою господаря! Еквадор б'є Катар у матчі-відкритті. ВІДЕО

20:00, 20 листопада 2022
СВІТОВИЙ ФУТБОЛ

У матчі-відкритті Чемпіонату світу 2022 господар турніру Катар грав з Еквадором.


Уже на 3-й хвилині матчу Еквадор відправив м’яч у ворота Катару. Зробив це Еннер Валенсія після передачі ударом через себе від Фелікса Торреса. Утім, радість гостей тривала недовго. Головний арбітр зустрічі Даніеле Орсато скасував це взяття воріт після підказки від VAR.

Та цей епізод не дуже сильно засмутив гравців Еквадору, які продовжували тиснути на суперника. І на 15-й хвилині заробили право пробити пенальті. Голкіпер Катару Саад Аль-Шіб збив у власному штрафному майданчику Еннера Валенсію і рефері без вагань вказав на позначку та "нагородив" воротаря жовтою карткою. До удару підійшов сам постраждалий. Нападник Фенербахче впевнено реалізував одинадцятиметровий удар, розвівши м’яч та голкіпера по різних кутах – 0:1.

Loading...

На 31-й хвилині Еннер Валенсія подвоїв перевагу своєї команди. Анхело Пресіадо навісив з правого флангу до штрафного майданчика і нападник Еквадору, якого загубив захисник, головою вколотив м’яч у кут воріт – 0:2.

Photo by Michael Regan - FIFA/FIFA via Getty Images

Катар, у свою чергу, не наніс жодного удару в площину воріт за перші 45 хвилин зустрічі Еквадору і команди пішли на перерву за рахунку 0:2. 

Другий тайм теж розпочався моментом гостей. Ромаріо Ібарра отримав передачу поблизу штрафного майданчика суперника, підробив м’яч собі під праву ногу і пробив поміж двох захисників у дальній кут. Цього разу голкіпер Катару врятував свою команду. Та перевага еквадорців була відчутною і господарі нічого не могли з цим зробити.

Гравці Катару до кінця зустрічі так і не змогли створити гольовий момент біля воріт суперника. Тож, у першому матчі на цьому Чемпіонаті світу Еквадор впевнено перемагає Катар з рахунком 2:0.

Читайте також: Варіант із АПЛ! Реал переглядатиме заміну для Бензема на Чемпіонаті світу в Катарі

Читайте також