Дві червоні і пенальті! Динамо перемагає Оболонь в Київському дербі. ВІДЕО

16:59, 11 грудня 2023
ФУТБОЛ УКРАЇНИ

У заключному матчі 17-го туру УПЛ на стадіоні імені Валерія Лобановського відбувалося Київське Дербі – Динамо приймало Оболонь.


Початок зустрічі вийшов не дуже вдалим для гостей. Уже на 13-й хвилині вони залишилися в меншості. Ванат втікав на побачення із голкіпером і в цей момент його ззаду завалив на газон Вовкун. Головний арбітр зустрічі Віктор Копієвський без вагань показав захиснику Оболоні червону картку.

Loading...


Після цього господарі мали декілька нагод забити. Спочатку, на 20-й хвилині після подачі з кутового із лінії воротарської зони головою пробивав Ванат, але він не зміг вдало підлаштуватися під м’яч і удар вийшов дуже невдалим.

На 28-й хвилині нападник Динамо вибігав віч-на-віч із голкіпером Оболоні, але Кичак виграв цю дуель, парирувавши постріл форварда.

Утім, попри свою перевагу біло-сині не змогли забити у першому таймі і пішли на перерву за рахунку 0:0.

Уже в другій половині зустрічі динамівці таки повели у рахунку. На 67-й хвилині голом відзначився Беніто, який з'явився на полі на 62-й хвилині. Нігерійський вінгер отримав м'яч у штрафному майданчику Ворскли рикошетом від Нагієва, прикрив його корпусом і сильно пробив поміж ніг Кичаку – 1:0.


На 84-й хвилині Оболонь взагалі залишилася удев’ятьох – другу жовтку отримав Мороз.

Наприкінці зустрічі підопічні Шовковського ще й заробили право пробити пенальті. Лук’янчук у штрафному майданчику сфолив проти Буяльського і Копієвський після перегляду відеоповтору призначив одинадцятиметровий. Ванат з позначки впевнено переграв Кичака – 2:0.

Тож, Динамо перемагає у своєму заключному матчі 2023-го року. Після цієї перемоги біло-сині мають 28 очок і займають 4-ту сходинку в чемпіонаті України. При цьому кияни мають ще три гри в запасі.

Читайте також: Зможе потіснити Зінченка? Арсенал націлився на зіркового гравця Жирони

Читайте також