Гол Супряги і шедевр Яцика. Динамо перемагає претендента на вихід до еліти Данії. ВІДЕО

12:07, 05 лютого 2023
ФУТБОЛ УКРАЇНИ

Київське Динамо розпочало ранок у Туреччині спарингом. Суперник – клуб Вайле з першого дивізіону Данії. Ванат у заявку не потрапив через травму гомілкостопа, якої зазнав на тренуванні. Тож в основі вийшов Супряга, а у запасі з'явилися Горбач і Пашко.

Loading...

Десять хвилин порівняної розвідки завершилися голом Супряги з навісу Дубінчака, якого лівим флангом у прорив кинув пасом Лонвейк. Після досить фартового гола у ворота Унірі Деж нападник у наступному ж матчі забив цілком робочий м'яч головою з лінії воротарського майданчика – 1:0.


До кінця тайму мав дві гарні нагоди сам Лонвейк. Та спочатку трішки не встиг на простріл Беніто, а пізніше вдарив здаля – м'яч пролетів у сантиметрах від стійки.

На пів години в атаці Луческу випустив Горбача замість Супряги і Пашка замість Лонвейка. Однак данці не давали киянам особливого простору попереду, навпаки, контролювали м'яч і на 67 хвилині лише стійка врятувала ворота, які захищав уже Моргун. Кіпер врятував і згодом при виході сам на сам, коли позиції в центрі оборони не втримали Сирота з Бурдою.

Катавасію у захисті компенсував гол. На 81 хвилині Кабаєв залишив м'яч у грі і віддав на Гармаша. Хавбек продовжив на Яцика, який з-за меж штрафного закрутив під дальню стійку – 2:0. Наступну гостру атаку голом міг за мить завершувати Горбач, але після вертикалі від Пашка нападник влучив у стійку. Друга перемога киян на зборах у Туреччині.

Читайте також: Ще один трансфер з Динамо. Кияни відпускають захисника

Читайте також