Дива не сталося. Бетіс впевнено перемагає Кривбас Вернидуба у Лізі конференцій. ВІДЕО

22:55, 22 серпня 2024
СВІТОВИЙ ФУТБОЛ

Кривбас у плей-оф кваліфікації Ліги конферецій грав із Бетісом.

Криворізький клуб після вильоту з відобру Ліги Європи від Вікторії Пльзень намагався пробитися до основного етапу ЛК. Однак матч для команди Вернидуба з іспанським клубом розпочався невдало. Уже на на 13-й хвилини Бетіс вийшов уперед в рахунку.

Альтіміра завдав сильного удару із-за меж штрафного майданчика і Кліщук відбив перед собою. Першим на добиванні опинився Авіла, якого проґавив Романчук і нападник Бетіса вколотив м'яч у сітку – 0:1.

Loading...


Після цього Кривбас мав гарну нагоду, коли Аду опинився майже сам перед воротами, але він невдало оборов м'яч і захисник обікрав нападника криворіжців. Це був найгостріший момент Кривбаса у першому таймі.

Бетіс продовжував переважати українську команду і навіть створював моменти, але, на щастя для команди Вернидуба, футболісти іспанського клубу не забили ще раз.

Та вже у другій половині зустрічі гості подвоїли перевагу. Родрі протягнув м'яч з флангу, увійшов до штрафного майданчика і пробив точно у дальній кут – 0:2.

Loading...


Кривбас до кінця зустрічі так і не зумів відквитати бодай один м'яч і поступається 0:2 (як і Динамо Зальцбургу). Тепер у матчі-відповіді команді Вернидуба потрібно буде робити диво.

Читайте також: Мав проблеми з Гвардіолою! Манчестер Сіті продає зірку за 40 мільйонів євро

Читайте також