Вкотре наплював у душу. Ексгравець збірної України забув про Шахтар і назвав російський клуб рідним

16:04, 05 березня 2021
СВІТОВИЙ ФУТБОЛ

Визначив свої пріоритети

Ексгравець збірної України і донецького Шахтаря Анатолій Тимощук, який нині працює у тренерському штабі пітерського Зеніта, в інтерв’ю ресурсу Sport24 вкотре підкреслив свою відданість російському клубу. Під час розмови колишній футболіст наголосив, що Зеніт – це рідний для нього клуб, попри те, що він майже 9 років провів у Шахтарі:

Photo by Handout/UEFA via Getty Images
Робота головним тренером? Навіть не знаю. Такі амбіції, звичайно, повинні бути. Я планував стати тренером і зараз думаю про те, що колись стану головним. Але в даний момент отримую задоволення від того, що працюю в рідній команді, яка ставить перед собою високі цілі. У нас прекрасний тренерський штаб на чолі з Сергієм Сємаком. Це дуже важливо, мені комфортно

Тимощук виступав за Зеніт з 2007-го по 2009-й і з 2013-го по 2015-й. У складі пітерського клубу він вигравав Кубок і Суперкубок УЄФА.

Нагадаємо, нещодавно Тимощук розповів про своє ставлення до війни, а 23-го лютого став обличчям рекламної акції до дня військової слави Росії.

Читайте також: З Шахтарем він не зіграє! Рома втратила ще одного основного гравця перед Лігою Європи та Критика головного тренера спрацювала. Мар’ян Швед розповів, що змусило його змінити спосіб мислення

Читайте також