Форвардів прорвало! Ванат і Рамірес дарують перемогу Динамо у Львові. ВІДЕО

14:58, 02 квітня 2023
ФУТБОЛ УКРАЇНИ

Через кадрові проблеми Мірча Луческу у виїзному матчі Динамо зі Львовом вдався до експериментів. Тренер киян за відсутності Кабаєва випустив на позиції лівого вінгера Шепелєва.

Графіка ФК Динамо Київ

Такий хід румунського спеціаліста не здивував львів'ян, які більшу половину першого тайму не поступалися зірковим гостям. 

Динамівці прокинулися в другій частині тайму. Перший дзвінок для оборони господарів – удар Беніто з меж штрафного майданчика Рибки – м'яч пройшов над воротами.

Трішки пізніше Беніто став героєм Львова! Кияни розіграли класну атаку, яку ударом в кут воріт Рибки завершував Лонвейк. Здавалося, що нідерландець за секунду почне святкувати гол, але на шляху м'яча став Беніто, який не дав ігровій сфері залетіти у ворота Львова.

Ближче до завершення першої половини гри двома класними моментами виблиснув Ванат. Спочатку форвард гостей ударом головою пробив поруч зі стійкою воріт Рибки. А за декілька хвилин удар з-за меж штрафного майданчика від молодого нападника прийняв на себе каркас воріт господарів – поперечина.

Свого Динамо досягнуло на старті другого тайму. 

На 52 хвилині Шепелєв розіграв штрафний удар з Ванатом, який своїм пострілом у дальній кут не залишив шансів Рибці – 0:1!

Loading...

Гол киян деморалізував Львів. Підопічні Безсмертного зовсім забули про атаку, сконцентрувавшись на захисті власних воріт.

Зіграли заміни Мірчі Луческу на 87 хвилині. Гармаш перехопив м'яч біля чужого штрафного майданчика і відпасував під удар Раміресу, який в дотик переправив м'яч у кут воріт львів'ян – 0:2!

Loading...


Динамо здобуває впевнену перемогу!

Читайте також: Передумали і захотіли більше. Шахтар здивував ціною на легіонера

Читайте також