Хачеріді показав синьо-жовті щитки фанатам Спартака

12:58, 15 серпня 2018

Євген Хачеріді показав синьо-жовті щитки вболівальникам Спартака у Москві. ПАОК українського захисника вибив російський клуб з кваліфікації Ліги чемпіонів.

Скріншот із сайту paokfc.gr

Матч завершився з рахунком 0:0.  У Греції ПАОК переміг – 3:2.

Спартаку потрібна була перемога, щоб пройти далі. Але завдання дуже ускладнив екс-нападник донецького Шахтаря. Луїса Адріано вилучили вже у першому таймі за неспортивну поведінку.

Хачеріді розпочав матч на лавці запасних і вийшов на заміну на 64-й хвилині зустрічі.

Після фінального свистка футболісти грецького клубу пішли дякувати своїм фанатам за підтримку. Хачеріді опустив гетри і показав уболівальникам Спартака щитки з прапором України.

Пізніше оборонець розмістив відповідне фото у своєму Instagram.

Український півзахисник ПАОКа Євген Шахов відмовився коментувати російським ЗМІ вчинок партнера.

А бразильський гравець грецького клубу Лео Жаба розповів, що Хачеріді завжди носить патріотичні щитки.

Скільки знаю Хачеріді, у нього завжди були щитки з кольорами українського прапора. Це нормально. На моїх щитках теж є бразильська символіка, – розповів Жаба.

Фото з instagram paok_fc

Хто точно оцінив вчинок українця, так це президент ПАОКа Іван Саввіді. 

Спартак зі своїм імунітетом міг грати і без трьох футболістів. Він завжди небезпечний. Ми зламали характер Спартака. При сорока тисячах він повинен був грати по-іншому.

Я ще з радянських часів завжди вболівав проти Спартака. У той період я був великим шанувальником київського Динамо. Мені приємно, що Спартак принижений на своєму повному стадіоні, – зізнався Саввіді російським ЗМІ.

Президент ПАОКа народився 27 березня 1959 року у грецькому селищі Санта Грузинської РСР. З 2012 року Саввіді володіє контрольним пакетом акцій клубу.

Читайте також