Колос зарубався із Зорею. Динамо обходить команду з Луганська. ВІДЕО

16:51, 01 грудня 2022
ФУТБОЛ УКРАЇНИ

Свій перенесений матч 7-го туру УПЛ Зоря та Колос провели 1-го грудня на стадіоні Динамо імені Валерія Лобановського у Києві.


Ковалівці приголомшили команду ван Лювена на 10 хвилині. Золотов вкиданям з аута знайшов у штрафному майданчику Зорі Болбата, який ударом злету пробив точно повз Мацапуру – 0:1!

Луганці відповіли на 19 хвилині. Золотов невдало вибив м'яч, ігровий снаряд відскочив до Волинця, якого випередив Миишньов – фол голкіпера Колоса. Одинадцятиметровий впенвено (хоч голкіпер ковалівців і вгадав напрямок польоту м'яча) реалізував Булеца – 1:1!

До перерви мав забивати Кирюханцев. Данченко пасом з флангу знайшов у штрафному майданчику гостей ексгравця Олександрії та Маріуполя, а той ударом в дотик поцілив просто у Волинця.

Другий тайм розпочався з іще одного гола Колоса!

На 52 хвилині Богдан навісом з кутового відшукав на лінії воротарського Чоботенка – влучний удар головою і м'яч у сітці воріт Мацапури – 1:2!

Зоря відігралася оперативно, якщо не зважати на тривалу паузу, викликану повітряною тривогою. За дві звилини після поновлення матчу на 63 хвилині гри Мишньов прострілив на дальню стійку воріт Волинця, де ніким не прикритий Кирюханцев з-під Золотова пробив у кут воріт гостей – 2:2!

Все той же Кирюханцев міг стати героєм матчу і вирвати перемогу для команди з Луганська.  Універсал господарів наважився на удар з гострого кута, м'яч зачепив Новака і полетів під поперечку воріт Волинця – сейв голкіпера ковалівців.

Нічия, якій найбільше зраділи в Динамо.

Читайте також: Завадить трансферу Малиновського у Тоттенгем?! Шпори вражені гравцем-відкриттям ЧС-2022

Читайте також