Малиновський знову забиває! Аталанта познущалася з команди Шахова

18:02, 01 березня 2020
СВІТОВИЙ ФУТБОЛ

Битвою українців мав стати матч 26-го туру італійської Серії А. Лечче Євгена Шахова приймав Аталанту Руслана Малиновського.

На жаль, обидва українці залишилися на лавці для запасних.

Перший тайм поєдинку не був розкачкою. Команди одразу продемонстрували результативний футбол. Аталанта забила двічі на початку тайму, але пізніше Лечче закамбечив.

Спочатку, Донаті виконав роль гравця Аталанти і після навісу з кутового спрямував м’яч головою у власні ворота. Далі був гол від Сапати. Ілічич навісив з кутового, а кремезний колумбійський нападник головою вколотив м’яч у сітку воріт Лечче.

Здавалося, що Аталанта видасть черговий розгром, але господарі поля здивували усіх! Сапонара фантастичним ударом з лінії штрафного майданчика скоротив відставання, а згодом Донаті повністю виправився за свій автогол, забивши другий м’яч у ворота Бергамасків. 2:2 у першому таймі!

Другий тайм розпочався з результативної атаки Аталанти. З ударом Гомеса з меж штрафного майданчика голкіпер Лечче впорався, але на добиванні першим був Ілічич, який і вивів Бергамасків вперед — 2:3.

На 53-й хвилині Сапата відзначився дублем. Пашалич, який є прямим конкурентом Малиновського у боротьбі за місце в основі, прорвався правим флангом і прострілив у воротарський майданчик. Сапата без жодних перешкод замкнув передачу — 2:4.

І на цьому Сапата не зупинився! Гомес та Ілічич продемонстрували свою майстерність у вишуканих передачах, останній віддав на Сапату, який і встановив рахунок 2:5.

Євген Шахов вийшов на заміну на 63-й хвилині, а Руслан Малиновський з’явився на 69-й.

Малиновський був більш помітним. Багато рухався без м’яча, якісно відкривався і намагався загострювати в атаці. Була і спроба удару, але постріл заблокував захисник.

Наприкінці матчу відзначилися Муріель та Малиновський. Українець знову відзначився голом, пробивши з-за меж штрафного майданчика у лівий від голкіпера кут! 2:7 — абсолютний розгром команди Шахова.

Читайте також: Бій за друге місце. Фарт дарує Зорі перемогу в матчі з Олімпіком.

Читайте також