Могли перемогти. Дніпро-1 в гостях програє АЕКу з Ларнаки. ВІДЕО

00:00, 17 лютого 2023
СВІТОВИЙ ФУТБОЛ

АЕК Ларнака на правах господаря вже на перших хвилинах зусиллями Трічковскі насторожив українських уболівальників. Гравець із Північної Македнії декілька разів поспіль пробивав по воротах Валефа. Спочатку бразильський голкіпер Дніпра-1 потягнув удар капітана АЕКа, перевівши м'яч на кутовий. Після подачі з кута поля удар півзахисника господарів заблокував оборонець, а добивання вийшло вкрай невдалим – вище воріт.

Loading...


Найнебезпечніший момент кіпріотів у першому таймі мав Рафа Лопеш. Португалець після невдалого вибивання Амаша з меж штрафного майданчика українців пробив у каркас воріт гостей.

Підопічні Олександра Кучера відповіли перспективними нагодами Піхальонка та Довбика. В обох випадках гравці збірної України перебували у штрафному майданчику господарів, але пробити по воротах Пірича українцям, на жаль, не вдалося.

Другий тайм розпочався з порятунку від Валефа. Голкіпер Дніпра-1 з дев'ятки власних воріт потягнув м'яч після дальнього удару Фаража.

Дніпряни відповіли спробою Довбика після розіграшу кутового. Форвард хитро відскочив під передачу від Піхальонка і з ходу пробив – Пірич м'яч впіймав.

Ще один шанс, щоби забити, мав Фараж. Вінгер господарів з меж штрафного майданчика злету пробив вище воріт Валефа.

Супернагоду у матчі на 83 хвилині змарнував Піхальонок. Півзахисник гостей обігрався з Довбиком і з меж штрафного майданчика пробив у дальній кут воріт Пірича. Голкіпер АЕКа свою команду врятував.

За марнотратство дніпрян покарали миттєво. Гарсія замкнув подачу зі штрафного, легко відірвавшись від Бабенка – 1:0.

Loading...


Одразу ж господарі могли забити ще, але Валеф завдяки неймовірній реакції відбив м'яч після удару Ніколича.

Дніпро-1 поступається у першому матчі 1/16 Ліги конференцій, але зберігає шанси на прохід далі.

Читайте також: І без Мудрика впоралися. Шахтар здолав Ренн у першому матчі 1/16 Ліги Європи. ВІДЕО

Читайте також