Нарешті він добрався. Динамо представило легіонера

10:39, 08 лютого 2020
ФУТБОЛ УКРАЇНИ

Київський клуб офіційно представив нігерійського гравця.

Олабіран Блессінг Муїва або ж більше відомий як Беніто нарешті прибув до Києва і підписав контракт із Динамо. Цей трансфер був погоджений ще на початку січня, проте футболіст тільки зараз зміг з’явитися для офіційного представлення.

Угода нігерійця з киянами розрахована на 3,5 роки. Беніто виступатиме під 77-номером. Основною позицією для гравця є правий фланг атаки, хоча він має досвід гри на обох флангах, а також на позиції центрального форварда.

Беніто під час представлення дав свій перший коментар про перехід і розповів, що знає про київське Динамо. Його слова подає офіційний сайт клубу:

Я стежив за матчами Динамо в єврокубках: Лізі Чемпіонів та Лізі Європи. Мені подобається гра киян, це сильна команда.

Знаю, що за Динамо раніше виступав Андрій Шевченко. Також тут грав дехто з моїх друзів, а ось футболістів нинішнього складу киян поки що не зможу назвати, з ними мені ще належить познайомитися

Останнью командою Беніто був Тамбов. Нігерієць допоміг потрапити клубу до РПЛ і саме на його рахунку перший гол Тамбова у Прем’єр-Лізі. Цього сезону легіонер зіграв тільки 9 матчів за російську команду, у яких відзначився одним забитим м’ячем.

Читайте також: Зірка Аякса повертається у гру. Побачимо його на Євро у матчах з Україною?

 

Читайте також