Несподівана заява переможця ЛЧ! Суперник Шахтаря дав задню?

11:19, 20 вересня 2023
СВІТОВИЙ ФУТБОЛ

Чинний володар Ліги чемпіонів зробив дуже цікаву заяву.

Після перемоги над Антверпеном (5:0) гравець Барселони Ілкай Гюндоган, який минулий сезон провів у Ман Сіті порівняв ці команди. Більше того, 32-річний півзахисник сказав, що у Барселоні зараз інша реальність, цитує El Pais:

Я грав за Сіті впродовж семи років. Тому, очевидно, я можу порівнювати деякі речі. Хоча Барселона не завжди виграє все, за останні два-три роки ми показуємо красиву манеру гри. Я хотів би знову виграти Лігу чемпіонів, але я знаю, що реальність у Барселоні зовсім інша. Ми знаходимося у процесі перебудови. У нас дуже молода команда, але з великим потенціалом і якістю.

Photo by Getty Images

Водночас із цим головний тренер Чаві Ернандес похвалив гру Барси у дебютному матчі Ліги чемпіонів, цитує Marca:

Я дуже радий і задоволений, і не лише тим, що це 5:0, а й самою грою. Тим, як ми грали, порозуміння. Цей матч та суботній – найкращі за рівнем за час моєї роботи тут. Так і треба. Це найкраща Барселона з того часу, як я тут. У мене є відчуття, що ми граємо в кращий футбол. Сьогодні я дуже щасливий, окрім результату, мені сподобалася наша гра. Позиційна атака була дуже хорошою. Якщо ми дамо їй безперервність, ми зможемо змагатися в Лізі чемпіонів, але говорити про це занадто рано.

Нагадаємо, що Барселона грає у групі з донецьким Шахтарем. Гірники свій перший матч програли Порту (1:3).

Читайте також: Огляди матчів Ліги чемпіонів. Голкіпер, який любить путіна, забив рятівний м'яч, фантастична Барселона. ВІДЕО

Читайте також