Невже договірняк? Як розіграти путівку на Олімпіаду і злити Італію

11:02, 25 червня 2019

Іспанія і Франція. Німеччина та Румунія. Це півфінали Євро U-21. Як бачите, місця для цьогорічної господарки турніру Італії не знайшлося.

Це дуже обурило італійців. Адже вони окрім солодкої путівки до півфіналу молодіжного Євро проґавили й путівку на Олімпіаду в Токіо. Це дійсно катастрофа для італійського футболу, тому що Італія вже втретє поспіль не братиме участь в Олімпійських іграх. І це при тому, що Скуадра Адзурра дуже розраховувала на цей турнір і зібрала дуже сильну команду з уже відомими гравцями. Такими, як Кутроне, Локателлі, Барелла (футболіст національної збірної) і К’єза.

Ще й матч Франція – Румунія викликав підозри. Річ у тім, що команди зіграли 0:0. І саме такі нулі влаштовували і Францію, і Румунію. І саме нічию насамперед передрікали у цьому матчі. Тільки от для італійців такий розклад не підходив. Румунія вийшла до півфіналу з першого місця і встановила історичний рекорд! Востаннє румуни виступали на Олімпіаді ще в далекому 1964 році. Тепер, подолавши затяжну паузу, у 2020 році Румунія виступатиме на Іграх в Токіо.

А Франція очолила рейтинг команд, що заняли друге місце, випередивши Італію на одне очко. Якраз його вона здобула у нічийному матчі з румунами. А Італія? Італія сидить удома. Звичайно, самі винні: не треба було програвати Польщі – скажете ви. Насправді це єдина поразка збірної Італії у груповому етапі, яка виявилася фатальною.

Але давайте розберемося з матчем. Жодна з команд не завдала ЖОДНОГО удару по воротах суперника за всі 90 хвилин гри плюс компенсований час. Дивно, правда?

Скріншот із сайту УЄФА. Статистика по матчу Франція – Румунія

Реакція соцмереж була різною. Одні сходилися на тому, що ця нічия дійсно договірна. Італійці у вишуканій манері, уникаючи голосних слів на кшталт “розкатали договірняк”, натякали на матч із запахом печива…

Франція – Румунія 0:0! Хто б міг подумати?
 

76 хвилина і досі жодного удару по воротах! Припиняйте матч!
 

Італійці бачили матч таким:

Інші звинувачували в усьому тренера збірної Італії Луїджі Ді Б’яджо.

Нічия між Францією і Румунією – не причина, чому Італія не вийшла з групи. Річ у тім, що Ді Б’яджо – жахливий тренер і тренує він жахливо! Це в жодному разі не дивує мене!
 

Але хай там як, півфінали Євро пройдуть без Італії, хоча і в Італії. Що тепер скандуватимуть на трибунах місцеві уболівальники?

Читайте також: Договірняки в Іспанії: Екс-гравець Реала та президент Уески заарештовані. 

Вони легалізували договірняки. Українські клуби ЗА Олімпік

Читайте також