Перша Ліга йде на дно…

12:22, 05 травня 2018

Грім і блискавка у Першій лізі України. Геліос не зміг набрати склад на гру, Черкаський Дніпро виставив усіх на трансфер, а Жемчужина взагалі припинить своє існування…

Що далі???

fcgelios

Геліос

Команда з Харкова відмовилася їхати у Винники на матч 32-го туру з Рухом. Геліос повідомив про це ПФЛ. Причина – харків’яни не можуть набрати склад через велику кількість дискваліфікованих (троє) і травмованих футболістів (семеро).

У тренерів після матчу з Полтавою, в якому вилучили одразу двох гравців харківської команди включно з капітаном, залишилося восьмеро польових гравців і троє воротарів. Крім дискваліфікованих і травмованих згадаємо і про Дениса Олійника, який має контракт із Геліосом. Однак після відставки Рахаєва і не потрапляння до складу команди футболіст не з’являється у клубі.

Матч між Рухом та Геліосом мав відбутися 6 травня. Команди посідають 6 та 7 місця відповідно.

Реакція президента ПФЛ Сергія Макарова:

Намагаємося знайти якийсь вихід, шукаємо вільних агентів. Навіть хотіли дозволити їм заявити молодь або гравців з аматорських команд. Поки варіантів не знайшлося…

Агов! Хто хоче пограти у футбол? Звертайтесь до ПФЛ і в Геліос.

ckdnipro.com.ua

Черкаський Дніпро

Клуб виставив всіх своїх футболістів на трансфер. Це не жарт. Офіційний сайт команди опублікував трансферний лист. Там вказані імена і коротке досьє 24 футболістів. Так Черкаський Дніпро  готується до вильоту у Другу лігу.

Черкащани перебувають у зоні вильоту. У них 28 очок після 31-го туру. Наступний поєдинок команда проведе проти Колоса 6 травня.

Також клуб ухвалив рішення про переведення адміністрації Черкаського Дніпра в Білозір’я, проведення перереєстрації та ліквідації попередніх юридичних осіб.

Здається, Черкаський Дніпро і Геліос могли б виручити один одного…

fczhemchuzhina.od.ua

Жемчужина

Але найгірша ситуація у клубі з Одеси. Його взагалі ліквідують через фінансові проблеми. Ювеліри вже надіслали листа до ПФЛ.

Ми припиняємо участь у Першій лізі. Більш того, клуб не гратиме більше взагалі і буде розформований з фінансових причин, – сказав президент Жемчужини Олександр Деменчук пресі.

Клуб заснували у 2013 році. За три роки Жемчужина отримала професійний статус. Зараз команда йде на останньому місці Першої ліги.

Що ж, RIP Жемчужина…

Читайте також