Підпишуть Чемпіона Світу? Прорив Серії А планує ТОПове підписилення

18:03, 14 березня 2020
ТРАНСФЕРИ

Чемпіон Світу 2018-го року може покинути АПЛ і опинитися в Серії А вже цього літа.

Лаціо планує підписати Олів’є Жиру наприкінці сезону, повідомляє La Gazzetta dello Sport. Цей трансфер буде безкоштовним для італійського клубу, оскільки влітку контракт Чемпіона Світу з Челсі закінчиться і він стане вільним агентом. Нинішнього сезону Жиру зіграв тільки 13 матчів за Челсі, серед яких лише один він відіграв повністю. Нападник встиг відзначитися 3 голами. Саме через брак ігрової практики в команді трансфер француза виглядає цілком ймовірним.

 

На даний момент, Лаціо після 26-ти турів перебуває на другій позиції в Серії А, поступаючись лідеру чемпіонату Ювентусу на 1 бал. Це найкращий результат клубу за останні роки, що дозволяє назвати клуб із Риму проривом цього сезону.

Нагадаємо, що Жиру під час зимового трансферного вікна майже перейшов до міланського Інтера, проте в останній момент клуби не змогли домовитися про ціну.

Читайте також: Роналдіньйо дивує навіть за ґратами: Зробив пента-трик і виграв свиню. ВІДЕО та Хочуть забрати собі матчі Євро. Росія наживається на світовій проблемі

Читайте також