Побоїще у Львові. Зоря на виїзді влаштовує результативне шоу

15:01, 27 вересня 2020
ФУТБОЛ УКРАЇНИ

Луганська Зоря в минулому турі дала бій Шахтареві, трохи заспокоївши своїх вболівальників, які тривожилися за невпевнений старт команди Скрипника

У Львові луганці з перших хвилин почали демонструвати разючу різницю у класі між командами УПЛ. Вже на п’ятій хвилині питання про переможця зустрічі було зняте, адже табло стадіону Україна світилися 2:0 на користь гостей.

Розпочав погром львів’ян дальнім ударом Юрченко. Півзахисник Зорі пробив сильно, потужно і по центру, але Літовченко примудрився відбити м’яч у власні ворота – 0:1. Наступна атакувальна акція гостей теж завершилася взяттям воріт, коли після прострілу Кочергіна і удару Кабаєва голкіпер Львова відбив перед собою, а на добиванні першим був Громов – 0:2.

Фото ФК Зоря Луганськ

Підопічні Скрипника взяли паузу десь на 20 хвилин, а потім продовжили штампувати голи. Упродовж 10 хвилин Літовченко ще тричі витягав м’яч із сітки власних воріт. Спочатку Громов замкнув ударом головою подачу Юрченка з кутового, а потім дублем відсвяткував своє повернення у стартовий склад команди УПЛ Олександр Гладкий. Ексфорвард Шахтаря в одному випадку в дотик замкнув пас від Кочергіна, а потім так само завершив суперкомбінацію своїх партнерів із асистом від Фаворова – 0:5.

Лише після п’яти м’ячів Львів зміг організувати щось путнє біля воріт Шевченка. Шина прийняв м’яч після прострілу від Кошмана і пробив точно у дальню стійку воріт Зорі.

Після перерви забитими м’ячами команди не порадували. Гості зменшили атакувальний запал і погіршили реалізацію, а Львів лише пару разів дальніми ударами турбував Ніколу Васіля (боснієць змінив у перерві Шевченка, який в кінці першого тайму отримав удар ногою в голову від Феліпе).

Із позитиву варто відзначити вихід Дмитра Хомченовського. Півзахисник перехворів на коронавірус і повернувся до гри.

Зоря здобуває свою першу перемогу в сезоні і покращує турнірне становище в УПЛ. Львів залишається на дні.

Читайте також: Зінченко у Барселону. Є одна важлива умова

Читайте також