УЄФА покарала Динамо та Шахтар. Головного тренера Гірників дискваліфікували на один матч

14:56, 14 листопада 2020
СВІТОВИЙ ФУТБОЛ

Динамо та Шахтар влетіли на гроші!

Контрольний, етичний та дисциплінарний орган УЄФА прийняв ряд рішень щодо порушень у поєдинках, які проходять під егідою цієї організації. Серед команд-порушників опинилися і Динамо з Шахтарем.

Зокрема, кияни отримали штраф у розмірі 19 тисяч євро за поєдинок Ліги Чемпіонів з Ювентусом, який відбувся 20-го жовтня. А саме, 5 тисяч за порушення мінімальних вимог медичного протоколу УЄФА для повернення глядачів. А ще 14 тисяч за перекриття громадських проходів до стадіону. Штраф повинен бути сплачений протягом 90 днів з моменту повідомлення цього рішення.

скрін УЄФА

Шахтар же отримав покарання за матч Ліги Чемпіонів з Інтером, який відбувся 27-го жовтня. Гірників оштрафували на 15 тисяч євро за несвоєчасний початок поєдинку. Також окреме покарання отримав і головний тренер донецького клубу Луїш Каштру. Його дискваліфіковано на один матч, і він повинен заплатити 5 тисяч євро штрафу. Для виплати у Шахтаря є 90 днів з моменту оголошення рішення.

скрін УЄФА

Читайте також: Італійський гранд активно стежить за гравцем Динамо. Називається потенційна сума трансферу та Трансферу не буде? Лідер Шахтаря хотів повернутися до старого клубу, але, схоже, не вийде

Читайте також