Відскок Баварії у Лізі чемпіонів. Німці врятувалися у Зальцбурзі. ВІДЕО

23:56, 16 лютого 2022
СВІТОВИЙ ФУТБОЛ

Зальцбург у першому матчі 1/8 фіналу Ліги чемпіонів приймав Баварію, яка в останньому турі Бундесліги сенсаційно поступилася Бохуму.

Loading...

Обидві команди дуже активно розпочали поєдинок, граючи на зустрічних курсах. Проте перший небезпечний момент створили саме гравці Баварії. Гнабрі у штрафному майданчику Зальцбурга накрутив захисника і з лівої пробив у дальній кут – Кьон врятував свою команду.

На 12-й хвилині матчу у господарів сталася вимушена заміна. Нападник Зальцбурга Окафор не зміг продовжити матч і замість нього вийшов Адаму.

І ця заміна дуже вплинула на поєдинок. Адже на 21-й хвилині Адаму забив. Гравці Зальцбурга організували швидку контратаку і австрійський нападник майже з лінії штрафного майданчика обвідним ударом закрутив м’яч у кут воріт Ульрайха – 1:0.

Цей гол помітно окрилив господарів і за декілька хвилин вони мали ще один момент. Ааронсон отримав передачу поблизу воротарської зони, розвернувся, прокинув захисника і завдав удару з лівої – сейв Ульрайха.

Чудову нагоду відігратися на 30-й хвилині змарнував Сане. Вінгер Баварії стріляв із меж штрафного майданчика австрійців, але не влучив у ворота.

Мюнхенці намагалися контролювати м’яч і будувати власні атаки, але футболісти австрійської команди надійно діяли в обороні.

На 40-й хвилині після подачі з правого флангу Коман виграв повітря і пробивав головою. Але удар півзахисника пройшовся по центру воріт, де і перебував голкіпер.

У другому таймі темп гри залишався дуже швидким. Утім, Зальцбург повністю віддав ініціативу Баварії і намагався ловити мюнхенців на контратаці. Це дозволило гостям суттєво напосісти на ворота австрійців. Але господарі досить впевнено оборонялися. І якщо захисники дозволяли бити гравцям Баварії, то на лінії воріт усе підчищав голкіпер.

Так, на 73-й хвилині Коман накрутив на лівому фланзі захисника, увійшов до штрафного майданчика і з-під оборонця завдав пострілу у ближній кут воріт – Кьон перевів на кутовий.

За дві хвилини воротар Зальцбурга знову продемонстрував свою надійність. Спочатку він відбив удар Мане, а потім впевнено парирував добивання від вінгера мюнхенців.

На 80-й хвилині зустрічі свого моменту дочекалися гравці Зальцбурга. Після стрімкої контратаки Адеємі увірвався до штрафного майданчика і пробив по воротах – Ульрайх відбив ногою. М’яч відлетів до Адаму, який в дотик завдав удару майже по порожніх воротах. Але Павар у самовідданому підкаті підстрахував свого голкіпера і врятував Баварію від другого пропущеного м’яча.

Наприкінці зустрічі підопічні Юліана Нагельсманна таки зуміли пробити захист Зальцбурга. Павар виконав подачу з правого флангу, Мюллер скинув головою на Комана і француз у дотик прошив голкіпера – 1:1.

Тож, Баварія вириває нічию в Австрії, а гравці Зальцбурга показують, що їх рано списувати з рахунку. Тепер усе вирішить матч у Мюнхені.

Читайте також: У Динамо з Франції їде вінгер. Кияни отримають запального гравця

Читайте також