Війна відкрила очі. Ідол російського футбол втік із країни і пояснив свою логіку

14:13, 07 квітня 2023
СВІТОВИЙ ФУТБОЛ

Ексгравець Зеніта, Динамо Москва та збірної росії Олександр Кержаков в інтерв'ю ютуб-каналу Nobel розповів про свою втечу з росії через війну:

Дуже важко говорити так, щоби ці слова ні на що не вплинули. У цьому проблема моєї відповіді зараз. І це одна з великих проблем росії, на жаль. Мені страшно. Я не міг у це ніколи в житті повірити, що таке можливе. Після практично кожного інтерв'ю – можеш загуглити чи подивитися, – коли мене запитували, яке твоє найголовніше бажання, єдине, про що я просив – щоби не було війни. У світі взагалі.

Photo by Getty Images

Тому що я не розумію, як таке можливо. Щоби зараз у такому сучасному та прогресивному суспільстві могло відбуватися те, що зараз відбувається (ексгравець збірної росії уникає слова війна, яке на росії заборонено вживати в контексті російської агресії щодо України). Я не можу цього зрозуміти. У мене не вкладається, на жаль. Я намагався, напевно, щось собі пояснити, але я не знаходжу відповідей.

Цікаво, що на відміну від свого експартнера по Зеніту зрадник України Антолій Тимощук нічого не боїться з російськими рублями в кишенях. 

Читайте також: Встиг за 13 хвилин! Український легіонер отримав червону після виходу на заміну. ВІДЕО

Читайте також