Він буде зіркою© Легенда АПЛ вражений талантом гравця збірної України

11:14, 22 червня 2024
СВІТОВИЙ ФУТБОЛ

Дворазовий чемпіон АПЛ у складі Ман Сіті оцінив гру українця.

Відомий ексворотар Джо Харт побачив у вінгері Челсі та збірної України Михайлі Мудрику величезний потенціал. Легендарний голкіпер після перемоги України над Словаччиною (2:1) заявив, що вірить у те, що українець заблищить у лондонському клубі та стане його головною зіркою.

Фото: Getty images

В ньому є величезний талант. Я грав проти нього, коли він був дуже впевнений у собі, коли був у Шахтарі, і, чесно кажучи, це була досить середня команда. Ми добре грали проти них, але він був великою загрозою протягом усієї гри. Він забив у мої ворота в обох матчах, і я був дуже схвильований, коли він підписав контракт із клубом Прем'єр-ліги. Я подумав: «Подивимось на цього хлопця».

Критика на адресу Мудрика? Дивіться, він ще молодий. Челсі зараз досить складний клуб, щоб у ньому виблискувати. Але коли вони стануть на ноги, і якщо він буде в команді, коли вона стане на ноги, то Мудрик буде зіркою для цієї команди. А Челсі це зробить, і я буду радий бачити, на що він здатний.

Зараз сині намагаються закласти фундамент. Мудрик молодий гравець, він підписав великий та тривалий контракт, зважаючи на все, що я чув про нього, він хоче вдосконалюватися, хоче вперто працювати, завжди б'є по воротах. Подивіться, що в ньому є талант. Питання лише в тому, чи зможуть вони вичавити з цього успіх у Прем'єр-лізі, – приводить слова Харта metro.co.uk.

Читайте також: Ключовий фактор! Лідер з збірної України розповів, що допомогло обіграти Словаччину

Читайте також