Він провів фантастичні матчі. Гравець збірної України вразив свого клубного тренера

16:01, 17 жовтня 2020
СВІТОВИЙ ФУТБОЛ

Українець вразив головного тренера

Головний тренер Гента Вім Де Деккер оцінив виступи Романа Яремчука за збірну України у матчах з Францією, Німеччиною та Іспанією. Його слова наводить Sporza:

Зараз багато гравців повертаються з національних команд. Деякі досить пізно. Будемо сподіватися, що всі приїдуть на тому ж рівні, який мали перед від’їздом до збірних. Зрештою, національна команда працює інакше.

Я хотів би, щоби Яремчук був доступний раніше, проте він приєднався лише зараз. Він провів три фантастичні гри за збірну України у Лізі Націй і сильно вплинув на їхній результат. Я бачив того самого Романа, який працював у Генті. Він у хорошій формі і зараз залишається з нею. Так виступати постійно – наступний крок у розвитку.

Роман – це той гравець, який має добре почуватися у колективі, але також дуже прагне вчитися. Як тренер, ви маєте дати йому достатньо матеріалу, над яким можна працювати. Це той гравець, який постійно наполягає на вдосконаленні. Я радий що він все ще в Генті

У поєдинку 9-го туру Ліги Жупіле з Серкль Брюгге Яремчук відзначився голом та асистом. Та це все одно не допомогло. Команда українця програла 2:5.

Читайте також: Мбаппе у Ліверпуль? Англійський гранд підкладе свиню Реалу та Барселоні та Погані новини для Ярмоленка. Вест Гем придбав ще одного конкурента на позицію українця

Читайте також