Я щодня готуюсь грати за Реал© Андрій Лунін розповів про свої плани на майбутнє

18:03, 25 травня 2020
СВІТОВИЙ ФУТБОЛ

Андрій Лунін готується до поновлення сезону з Реал Ов’єдо. В інтерв’ю пресслужбі клубу українець розповів, як команда відновлюється після тривалої паузи та відповів на запитання щодо свого майбутнього:

Я щодня готуюсь грати за мадридський Реал, але моє майбутнє буде залежати від клубу. Ми побачимо, як закінчиться чемпіонат, і, сподіваюся, ми зможемо не вилетіти в кінці сезону.

Для будь-якого гравця дуже важко залишатися на карантині, втрачається розуміння гри.  Всі вдома самовіддано працювали і виконували фізичні вправи, однак, робота воротарів дещо інша! Нам потрібно падати, реагувати, підтримувати спритність. Я багато працював вдома і на тренуваннях тому зроблю все, що від мене залежить. Ми мусимо бути вимогливими до себе, і все буде добре

Нагадаємо, що з наступного сезону Лунін стане запасним голкіпером мадридського Реалу після того, як Ареоля покине клуб по закінченню сезону.

Читайте також: УПЛ – 30-го травня? Це ще мають затвердити остаточно! та Відчай Барселони. Клуб бажає отримати хоч щось за одне зі своїх найбільших розчарувань

Читайте також