Забили на останніх хвилинах! Сенсаційна Албанія приголомшує Хорватію. ВІДЕО

17:59, 19 червня 2024
СВІТОВИЙ ФУТБОЛ

Другий тур групового етапу Чемпіонату Європи відкривав матч між збірними Хорватії і Албанії.

Обидві команди у своїх перших поєдинках зазнали поразки. Хорвати поступилися іспанцям 0:3, а албанці програли Італії 1:2.

Loading...


Гравці збірної Албанії повели у рахунку вже на 11-й хвилині. Після навісу з флангу Лачі переправив м'яч головою у ближній кут воріт Ліваковича – Асллані.

Loading...


Албанці могли збільшувати свою перевагу на 31-й хвилині. Тоді Асллані вивели віч-на-віч із голкіпером, але він не зумів переграти воротаря Хорватії – суперсейв Ліваковича.

Наприкінці першої половини зустрічі Манай пробивав головою після подачі з флангу, але Лівакович знову врятував свою команду. 

Хорвати протягом стартових 45-ти хвилин так і не зуміли створити небезпеку біля воріт Стракоши.

По перерві підопічні Златко Далича активізувалися і двічі небезпечно пробивали по воротах албанців (удари від Сучича та Ковачича), але Стракоша впевнено грав на лінії.

У середині другого тайму гравцям збірної Хорватії вдалося дотиснути суперників. Спочатку, на 74-й хвилині, Крамарич отримав м'яч у штрафному Албанії, прибрав захисника і завдав удару в кут – 1:1.

Loading...


А на 76-й хвилині хорвати вийшли вперед у рахунку. Сучич після прострілу з флангу пробивав по воротах, цей постріл на себе прийняв захисник, але потім м'яч влучив у гравця Албанії Г'язула і від нього відправився у сітку – 2:1.

Loading...


На 88-й хвилині дальнім ударом ледь не забив Модрич, але м'яч пройшов поруч зі стійкою.

Та на п'ятій компенсованій хвилині Албанія врятувала нічию в цій зустрічі. Після прострілу з лівого флангу Г'язула прошив Ліваковича – 2:2.

Loading...


Більше забити жодна з команд не спромоглася. Після цього матчу Албанія та Хорватія мають по одному балу, але в команди Златко Далича гірша різниця м'ячів, тому вони займають 4-ту сходинку.

Читайте також: На високих тонах. Відомі деталі розмови гравців у роздягальні після матчу з Румунією

Читайте також