Жіночий трофей ЛЧ поїхав до Ліона!

17:58, 25 травня 2018

Відчуй емоції фіналу Ліги Чемпіонів серед жінок.

Неперевершене дійство подарували заповненому Динамо імені В. В. Лобановського німецький Вольфсбург та французький Ліон.

Фінал виправдав усі сподівання: непоступливі два тайми з моментами без голів і феєричний додатковий час, коли все перевернулося з ніг на голову за лічені хвилини.

KIEV, UKRAINE – MAY 24: Lyon Women celebrate with the trophy during the UEFA Womens Champions League Final between VfL Wolfsburg and Olympique Lyonnais on May 24, 2018 in Kiev, Ukraine. (Photo by David Ramos/Getty Images)

Німкені на 93! хвилині відкрили рахунок і, здавалося, зможуть перехопити трофей у Ліона, який два роки незмінно сидів на троні. Проте, на 96-ій за друге попередження було вилученно опорника Вольфсбурга Александру Попп.

Ніла Фішер – захисник Вольфсбурга

Ми мали свій шанс, але до моменту вилучення Александри Попп. Дві жовті і червона – Ліон занадто хорошого рівня команда, щоб грати з ними, маючи на одного гравця менше.

Нема опорника – є проблеми. Француженки розпочали розгром суперниць з 98-ої хвилини. Амандін Анрі започаткувала, Дженіфер Марожан продовжила, Ада Хегерберг та Каміль Абілі завершили. 4:1 і фонтан емоцій від Ліона – переможниць третього поспіль фіналу.

Альмут Шульт – воротар Вольфсбурга

При 1:1 ми розраховували на камбек, думали, зможемо забити другий м’яч. Але у суботу ми грали важкий фінал Кубка Німеччини з Баварією і перемогли тільки у серії пенальті. Там ми залишили багато сил, їх нам і забракло у найвідповідальніший момет. Тому фінал Ліги чемпіонів нам не підкорився.

Божевілля у роздягальні Ліона після матчу.

Амандін Анрі – півзахисник Ліона

Досі не можу зрозуміти, що ми створили історію. Ми щасливі до безтями. Усвідомлення прийде потім. Ми виграли Кубок завдяки тому, що залишалися командою у найважчі часи і заслужили на тріумф.

Читайте також