Знищив Шахтар, а тепер поїде до Мадрида? Реал зацікавився потужним нападником

11:06, 19 серпня 2020
ТРАНСФЕРИ

Королівський клуб додав до свого списку трансферних інтересів ще одного гравця.

Ромелу Лукаку має гарні шанси перейти до мадридського Реала. Як повідомляє Le10sport, Вершкові зацікавилися грою 27-річного гравця Інтера і вважають його одним із реальних кандидатів для придбання на позицію форварда.  Адже чемпіон Іспанії має певні проблеми з нападниками після переходу Роналду до Ювентуса. Лука Йович, якого придбали торік улітку, не виправдав очікувань клубу. А Каріму Бензема взимку виповниться 33 роки, тож керівництво Реала шукає йому заміну.

У джерелі вказується, що першочерговими цілями мадридців є Мбаппе та Голанд. Проте їхні трансфери оцінюються у  величезні суми, що стане перепоною для іспанського клубу. Водночас Лукаку, у порівнянні з ними, коштує дешевше і при цьому показує дуже гарні результати: 33 забиті м’ячі у 50 матчах нинішнього сезону. До того ж бельгійцю належить неймовірний рекорд в Лізі Європи. Він – перший гравець в історії турніру, який забив у 10 матчах поспіль.

Нагадаємо, що Інтер знищив Шахтар у півфіналі Ліги Європи з рахунком 5:0. У тому поєдинку Ромелу Лукаку відзначився двома голами та асистом. До того він забивав Баєру у чвертьфіналі.

Читайте також: Чи залишиться Ярмоленко у Вест Гемі? Моєс визначився з майбутнім українця та Великі зміни у головного суперника збірної України

Читайте також