Дві зміни після Німеччини. Заявка збірної України на матч з Іспанією

12:02, 13 жовтня 2020
ФУТБОЛ УКРАЇНИ

Андрій Шевченко обрав тих, хто протистоятиме Іспанії

Як повідомляє офіційний сайт УАФ, тренерський штаб збірної України визначився із заявкою на сьогоднішній матч Ліги Націй з Червоною Фурією. У порівнянні з поєдинком із Німеччиною, у складі нашої національної команди лише дві зміни: відсутній Руслан Малиновський, який через перебір жовтих карток не зможе зіграти з Іспанією, а також додався Роман Безус (на матч із німцями він разом із Валерієм Бондарем опинився на поза заявкою).

Отже, список футболістів, на яких Шевченко розраховує у матчі з іспанцями, має такий вигляд:

Воротарі: Георгій Бущан, Микита Шевченко, Дмитро Різник.

Захисники: Едуард Соболь, Ігор Пластун, Ілля Забарний, Євген Чеберко, Юхим Конопля, Віталій Миколенко, Богдан Михайличенко, Олександр Караваєв.

Півзахисники: Сергій Сидорчук, Андрій Ярмоленко, Роман Безус, Микола Шапаренко, Марлос, Ігор Харатін, Віктор Циганков, Володимир Шепелєв, Євген Макаренко, Віктор Коваленко, Олександр Зубков.

Нападники: Роман Яремчук.

Скрін УАФ

Додамо, що серед гравців, які перебувають зараз у таборі національної збірної, до заявки на поєдинок з Іспанією не потрапив лише Валерій Бондар.

Читайте також: Подешевшав на 90 млн євро за один сезон! Ще один талант провалився в Реалі та Влаштують ще один блокбастер! Ювентуc та Барселона можуть провернути черговий зірковий обмін

Читайте також